Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Марушевська розповіла, як реформуватиме митницю в Одесі

Заступник голови Одеської ОДА Юлія Марушевська, яка, за словами Президента України Петра Порошенка з понеділка очолить Одеську митницю збирається впроваджувати реформи у структурі, якою опікуватиметься. У коментарі кореспонденту УНН вона розповіла про плани щодо реформування митниці на найближчі чотири місяці.

"Ми починаємо працювати у трьох основних напрямках. Перший напрямок – це створення зони прозорого митного контролю, другий напрямок – це зміна кадрів, набір нових людей, ми починаємо підготовку і аналіз ситуації, і третій напрямок – це зміна системи. Це спрощення процедур, ми раніше готували законопроекти і продовжимо працювати у цьому напрямку", - відзначила Ю.Марушевська.

Порошенко оголосив Марушевську керівником Одеської митниці. А конкурс ще триває

На питання чи не завадить їй очолювати митницю відсутність профільної освіти, Ю.Марушевська підкреслила, що керівник повинен задавати напрямок роботи, мати політичну волю щодо боротьби з корупцією. А ось питання, які потребують спеціальних знань, вирішуватимуть професіонали, яких, за словами Ю.Марушевської, на митниці чимало.

Нагадаємо, Президент України П.Порошенко під час церемонії відкриття Центру адміністративних послуг в Одесі повідомив, що на Одеській митниці буде новий керівник - Юлія Марушевська.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ