Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Марушевську офіційно звільнили з Одеської митниці

Юлія Марушевська опублікувала наказ про своє звільнення з посади керівника Одеської митниці. Відповідний наказ Марушевська опублікувала на сторінці в Facebook.

"Наказ про моє звільнення. Йому передувало 5 доган (які прем'єр Гройсман безуспішно доручав скасувати), оголошення неповної службової відповідності і моя заява про звільнення, коли стало остаточно зрозуміло, що в Києві ніхто не збирається реформувати митницю", - написала вона.

"Звичайно, чоловіча і чиновницька "гідність" поціновувача лондонських квартир не дозволила йому змиритися з моєю заявою "за власним бажанням". Напевно "службова невідповідність" від пана Насірова є найкращою оцінкою моєї роботи на цій посаді, бо ні на секунду не могла б уявити свою відповідність їхнім корупційним стандартам", - заявила екс-голова Одеської митниці.

"Що ж це заслужена оцінка від тих людей, які на своїх посадах мали би бути взірцем чесності та підвищувати довіру громадян і бізнесу до державних інституцій, а натомість використовують їх для власного збагачення, скуповують нерухомість за кордоном, використовують офшори для своїх оборудок, тримають у готівці чарівним чином набуті мільйони доларів та євро", - наголосила вона.

"Попри звільнення, продовжу докладати зусиль для втілення реальних змін у державній системі та викриватиму і надалі спроби високопосадовців імітувати реформи, якими вони відволікають нас від збереження чинних схем розкрадання і руйнування країни", - підсумувала Марушевська.

Нагадаємо, 14 листопада керівник Одеської митниці Юлія Марушевська подала у відставку.

Вона була призначена керівником Одеської митниці в жовтні 2015 року.

До призначення Марушевська була заступником голови Одеської обладміністрації Михеіла Саакашвілі.

Як відомо, на початку червня голова фіскальної служба Роман Насіров заявив, що звільнить Марушевську з керівництва Одеської митниці до осені.

Він мотивував це тим, зокрема, що Одеська митниця не виконує плани, погано здійснює контроль вантажів.

Насіров натякав на популізм Марушевської, але запевняв, що в нього немає конфлікту з нею.

Марушевська в середині липня подала два позови до суду на Насірова.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ