Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маск погрожує подати до суду на Цукерберга через конкуренцію Twitter

Meta звинувачують у найнятті «десятків» колишніх співробітників Twitter для розробки конкуруючої програми.

Про це пише британське видання The Telegraph.

Ілон Маск погрожував подати до суду на Meta, оскільки понад 30 мільйонів користувачів зареєструвалися в конкуруючому додатку Марка Цукерберга Threads.

Twitter надіслав пану Цукербергу листа, в якому звинуватив Meta у тому, що вона найняла «десятки» колишніх співробітників Twitter і доручила їм розробити свій «копіювальний» додаток Threads.

У листі, опублікованому на Threads компанією Semafor, адвокат пана Маска Алекс Спіро написав: «Twitter має намір суворо дотримуватись своїх прав інтелектуальної власності та вимагає, щоб Meta вжила негайних заходів, щоб припинити використання будь-яких комерційних секретів Twitter або іншої конфіденційної інформації».

«Ніхто в команді інженерів Threads не є колишнім співробітником», - сказав представник Meta.

Раніше в четвер пан Цукерберг звинуватив Twitter пана Маска у втраті свого шансу створити соціальну мережу з масовою привабливістю, оскільки він заявив, що його нещодавно запущений конкурент прагне отримати понад мільярд користувачів.

Мільярдер Facebook сказав, що понад 30 мільйонів користувачів зареєструвалися на його платформі Threads менш ніж за 24 години в одному з найшвидших запусків додатків усіх часів.

Це відбувається на тлі обурення через рішення пана Маска обмежити кількість твітів, які користувачі можуть переглядати щодня.

На Threads пан Цукерберг сказав: «Я вважаю, що має бути додаток для публічних розмов, у якому користуватиметься понад 1 мільярд людей.

«Твіттер мав можливість зробити це, але не скористався цим. Сподіваюся, ми це зробимо».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ