Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Масова бійка на стадіоні СКА у Львові: нові фото

30 квітня у Львові на стадіоні СКА, що на вул. Клепарівській, поліція припинила масову бійку начебто між футбольними фанатами.

За однією з перших версій, булу затримано фанатів з Теребовлі ( так представилися ) і представників лівої організації «Автономний опір». Потім спікер «Автономного опору» Ярина Волошин зазначила ЗМІ, що "АО" не має стосунку до сутички фанатів.

І от останнім часом в одній із соціальний мереж з’явились нові фото сутички.  

Правоохоронці затримали більше як тридцять учасників конфлікту. У них вилучено заборонені предмети.

До фото поданий текст. Головні думки такі: "30 квітня на стадіоні СКА відбулась сутичка між націоналістичною молоддю і сепаратистсько-комуністичною м…ю, яка називає себе "Автономний опір". 
Вже кілька місяців вони намагаються створити у Львові ліворадикальний фанатський рух на базі футбольного клубу ФК "Львів". Але про ніякий футбол тут не йдеться - очевидно, їм це потрібно для пропаганди і вербовки молоді. 

Сьогодні навколо львівського "Автономного опору" збираються… комуністи, анархісти, так звана "антіфа", проросійські сепаратисти, коротше кажучи всі види борців з "українським нацизмом". 

30 квітня спроба націоналістів провести з сепаратистами профілактичну бесіду закінчилась сутичкою. Зі сторони "Автономного опору" пішли в хід (!) сокири, молотки, залізні палиці, ножі. Дивом обійшлось без серйозних жертв і кровопролиття. Націоналісти вигнали ш…к з трибуни - точніше кажучи, ті самі позорно втекли, не ризикнувши напасти, навіть маючи на руках такий серйозний арсенал. 

Докінчити бесіду з ліваками на полі завадила поліція, яка вже не перший раз рятує їхні шкури". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ