Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Майдан не розійдеться, навіть якщо про це проситимуть політики, - нардеп

Народні депутати вже визначились, як чергуватимуть на Майдані у святковий час. Про це сьогодні, 20 грудня, в коментарі Гал-інфо розповів народний депутат від ВО «Батьківщина» Михайло Хміль.

За його словами, люди з Майдану не підуть, адже жодна з їхніх вимог не була виконана владою.

«Звичайно, що зараз людей стало менше, але це робочі дні, і так є завжди. Майдан був, є і буде. Вже складено чергування народних депутатів на Різдвяні свята», - розповів Михайло Хміль.

За його словами, вдень на Майдані постійно перебуває більше 3 тис. людей.

«Людей рахувати складно, адже Майдан живе своїм життям. Одні біля сцени, інші на барикадах, хтось відпочиває після чергування, ще хтось на пікетах. Загалом через Майдан проходить до 100 тис. людей, тому хай не сподіваються на занепад Майдану. Звісно ж, люди хочуть, щоб зміни відбулися швидше, але вони налаштовані рішуче і готові стояти тут і на Новий рік, і на Різдво», - зазначив Михайло Хміль.

Він також додав, що зараз на Майдані активно готуються до народного віча, яке відбудеться тут у неділю, 22 грудня.

«Як розвиватимуться події – так реагуватиме Майдан. Треба розуміти, що люди вийшли не на заклик політиків, тому навіть якби у когось виникла така дурна думка, закликати людей розійтись, то вони б цього не зробили, адже Майдан – це вияв громадянської позиції. Політики не мають впливу на людей. Зараз Майдан виступає за людську гідність, і люди налаштовані досягнути своєї мети», - наголосив Михайло Хміль.

Фото - pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ