Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Майдан повинен стати «військовим» табором, - Парубій

Майдан повинен стати «військовим» табором. Таку думку в коментарі Гал-інфо висловив комендант Майдану, керівник загонів Самооборони, народний депутат Андрій Парубій.

«Ідея переформатування Майдану витає в повітрі, однак, на мою думку, яку я неодноразово висловлював на Раді Майдану, Майдану потрібне не переформатування, а оптимізація, вдосконалення Майдану, але в тих межах, в яких він є. Майдан повинен стати «військовим» табором, який максимально перерозподілить обов’язки між протестувальниками, буде ефективним в організації акцій протесту, пікетів, аби кожна людина мала свої функціональні обов’язки на Майдані. Не потрібно зменшувати чи згорати Майдан, він сильний, коли є таким, яким є», - сказав Парубій.

Водночас щодо структуризації парламенту він зазначив: «Вихід з фракції Гриценка ніяк не вплине на перерозподіл сил у Верховній Раді. Політична ситуації в країні та парламенті така, що демонструє чіткий розподіл. Гриценко та його вихід з фракції ніяк на цей розподіл не вплине. Опозиція і далі працюватиме над досягненням цілей, поставлених суспільством».

Джерело фото: PHL

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ