Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Майже 150 населених пунктів залишаються без електрики – ДСНС

Знеструмленими станом на 7:00 22 січня залишаються 102 населених пункти на Одещині та 44 – на Черкащині, повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Ці села й містечка були знеструмлені ще 18 січня внаслідок ускладнення погодних умов (мокрий сніг, пориви вітру).

«У місті Вилкове (Одеської області – ред.) тривають роботи з відновлення електропостачання. Для енергозабезпечення насосної станції та лікарні міста залучено 2 пересувні електростанції ДСНС. Населений пункт водопостачанням забезпечений, теплопостачанням – частково. У Вилківській міській лікарні облаштовано пункт обігріву для населення міста», – йдеться у повідомленні.

Українські синоптики попередили про «суттєве ускладнення погодних умов» упродовж 21 – 23 січня в Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Луганській областях.

Фахівці очікують на сильні опади у вигляді мокрого снігу, на узбережжі Чорного та Азовського морів переважно дощу; налипання мокрого снігу та ожеледь на дротах і деревах, ожеледицю; посилення швидкості вітру, хуртовини, снігові замети; утворення та збільшення висоти снігового покриву до 20 – 30 сантиметрів.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ