Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майже 200 фахівців випустив Львівський університет безпеки життєдіяльності

У суботу, 10 червня, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск молодих фахівців. Цього року випускниками стали 187 осіб. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

В урочистостях з нагоди випуску взяли участь голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-майор Микола Чечоткін, студенти та працівники ЛДУ БЖД, представники територіальних управлінь ДСНС, Академії сухопутних військ, Львівського державного університету внутрішніх справ, військових частин ЗСУ та Національної гвардії України.

Із вітальним словом до випускників звернувся голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

«Надзвичайно важливим для Вас є усвідомлення того, що від сьогодні ви, як офіцери, повинні самостійно приймати рішення, рішення від яких буде залежати не тільки ваша доля, не тільки майбутнє ваших родин, сімей, а й життя багатьох людей», - наголосив голова Львівської ОДА.

Також голова Львівської ОДА вручив випускникам дипломи про вищу освіту.

Зазначимо, що упродовж свого існування навчальний заклад підготував понад 35 тис фахівців. Серед випускників є відомі вчені, державні діячі та керівники різного рангу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ