Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Майже 38 тисяч мешканців скористались послугами львівських ЦНАПів у вересні

За минулий місяць до львівських Центрів надання адміністративних послуг звернулися 37,8 тисячі мешканців. Серед найактуальніших послуг були оформлення паспортів, реєстрація нерухомого майна та послуги бізнесу, а також допомога переселенцям. Про це повідомляє ЛМР.
Фото ілюстративне: Роман Балук

Зокрема, найпоширенішими послугами у вересні були: подання документів на оформлення паспортів – прийняли 6 210 заяв; реєстрація права власності на нерухоме майно – 2 736 звернень; послуги для бізнесу – 1 767 звернень; послуги для вимушено переміщених українців (зокрема присвоєння статусу ВПО) –  958 звернень.

Водночас було 754 звернення щодо обміну посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів; 750 звернень за послугами Державної реєстрації актів цивільного стану, а також  557 звернень за послугою «єМалятко».

«Також у вересні підрозділи ЦНАП видали 11 624 результатів раніше поданих звернень. Кожне звернення мешканця допомагає нам ставати кращими у роботі, а процес отримання послуг стає ще зручнішим та доступнішим», – додають в управлінні адміністрування послуг Львівської міської ради.

Детальніше про графік роботи ЦНАП.

Служба підтримки ЦНАП: (032)2975795, 0932975795.

Новий сайт ЦНАП міста Львова.

Інформація про ЦНАП: Facebook | Instagram | Telegram | YouTube | TikTok

До слова, мережа Центрів надання адміністративних послуг Львівської громади охоплює 14 підрозділів: 7 – у межах міста Львова, 5 – у межах громади, та ще 2 віртуальних адміністратори за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ