Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Майже 70% українців підтримують повернення анексованого Криму усіма можливими методами

68% українців вважають, що Україна повинна використовувати усі можливості методи і засоби для повернення окупованого Росією Криму до складу України. Про це свідчать результати опитування, здійсненого Соціологічною групою «Рейтинг», - передає Гал-інфо.

Натомість 21% – за те, щоб змиритися з переходом півострова під контроль Росії.

Слід зауважити, що з 2014 року поступово зростає кількість тих, хто підтримує повернення анексованого Криму до складу України.

Водночас 45% підтримують ініціативу відновлення водопостачання до тимчасово окупованого півострова. Натомість 48% респондентів таку ідею не підтримують.

Варто зазначити, що 71% опит вважають Росію агресором щодо України, 22% схиляються до протилежної думки. Найбільше останніх серед мешканців Сходу, виборців партій Шарія, Мураєва та «Опозиційна платформа – За життя».

Про опитування
  • Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення.
  • Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.
  • Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%.
  • Терміни проведення: 23-24 березня 2021 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ