Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Мер Львова з робочим візитом відвідав Канни

Львівська делегація на чолі з мером Львова Андрієм Садовим відвідали медзаклади у Каннах та взяли участь у відкритті форуму інвесторів, архітекторів та будівельників – МІРІМ.

Фото з каналу Андрія Садового

Про це Андрій Садовий повідомив у своєму каналі. 

а запрошення мера сьогодні весь день працюємо з делегацією у Каннах.

Нам потрібен досвід у розбудові медичної інфраструктури. Госпітальний центр імені Сімони Вейль один із провідних медзакладів у Франції. Ми вже домовились із командою про співпрацю та координацію наших дій для якісного розвитку екосистеми реабілітації #UNBROKEN у Львові", — написав він. 

Фото з каналу Андрія Садового

Андрій Садовий додав, що також мав нагоду поспілкуватися зі спеціалістами місцевого госпісу:

"Також зараз у Каннах завершується будівництво центру для реабілітації та лікування людей похилого віку. Ми розуміємо, що Україна має дуже мало досвіду у цій сфері. Більшість геріатричних центрів схожі на тюрму, але так не має бути. Саме тому одразу ж проговорили з місцевими фахівцями специфіку та відповідні умови для лікування. Це те, що нам дуже потрібно вже зараз".

Окрім того, мер Львова та мер Канн Давід Ліснар взяли участь у відкритті найбільшого у світі форуму інвесторів, архітекторів та будівельників – МІРІМ, де збираються сотні найуспішніших світових бізнесменів та корпорацій. 

"Саме тут шукаємо інвестиції для реалізації усього запланованого та необхідного для допомоги українцям, які постраждали від війни.

Наступного року у цій виставці має бути також широке представництво України, адже тема відбудови наших міст однозначно буде в пріоритеті", — додав Садовий. 

До слова, торік 22 листопада Львів та Канни стали містами-побратимами. 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ