Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мер Львова зустрівся з учасниками Чемпіонату світу з фехтування на візках

Сьогодні, 26 лютого, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з спортсменами Чемпіонату світу з фехтування на візках. Мер подякував молодим спортсменам за активність і ті нагороди, які вони здобувають, представляючи Україну та Львів на міжнародних змаганнях, а також подарував їм на згадку ювілейні монети Князя Лева.

На зустрічі були: Наталя Морквич – чемпіонка світу у змаганнях шаблісток (категорія А), яка виборола дві золоті медалі; Антон Дацко – майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий призер і переможець Чемпіонатів і Кубків України, Європи та Світу в особистих і командних змаганнях, який у фіналі виборов срібну медаль серед рапіристів (категорія В) та бронзову медаль; Андрій Демчук – заслужений майстер спорту України, чемпіон літніх Паралімпійських ігор, на світовій першості посів 5 місце, отримавши бронзову медаль, а також тренери.

Нагадаємо, протягом 7-12 листопада 2017 року у Римі (Італія) проходив Чемпіонат світу з фехтування на візках, участь у якому взяли 145 спортсменів із 24 країн світу. У складі національної збірної команди України змагалися 13 спортсменів, у тому числі троє представників «Інваспорту» Львівщини, зокрема – Наталя Морквич (Львів), Антон Дацко (Буськ) та Андрій Демчук (Львів). До медальної скарбнички збірної України свій здобуток принесли:

Наталя Морквич, яка стала чемпіонкою світу в змаганнях шаблісток (категорія А), виборовши дві золоті медалі;

Антон Дацко (майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий призер і переможець Чемпіонатів і Кубків України, Європи та Світу в особистих і командних змаганнях), який у фіналі виборов «срібну» медаль серед рапіристів (категорія В) та бронзову медаль.

Андрій Демчук (заслужений майстер спорту України, чемпіон літніх Паралімпійських ігор) на світовій першості посів 5 місце, отримавши бронзову медаль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ