Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мерія Львова допоможе врегулювати питання забудови на вул. Паньківського

Як повідомили у пресслужбі ЛМР, 28 серпня міський голова Львова Андрій Садовий провів зустріч з мешканцями Шевченківського району, які стурбовані будівництвом на вул. Паньківського, 11. Мерія допоможе врегулювати питання забудови — спільно з мешканцями та забудовником буде підписано мирову угоду. Мешканці вулиці розповіли меру, що мали зустріч з забудовником і погодились на будівництво кількох поверхів, однак, просять, аби мерія виступила гарантом у цій ситуації.

«Це добре, що є такі активні мешканці. Ми готові запрошувати забудовника в мерію і підписувати мирову угоду. Є мій заступник, є керівник району, пропоную в мерії з забудовником і мешканцями підписати домовленість», — сказав мер.

Також на прохання мешканців, міська Інспекція ДАБК проведе перевірку будівництва, а також міцності збудованих фундаментів.

«Ми наступного року хочемо брати в ремонт вул. Лінкольна. Ми там також облаштуємо спортивний майданчик. Потім будемо братись за ремонт вул. Інструментальної і вул. Паньківського», — розповів мер Львова Андрій Садовий.

Також під час зустрічі обговорили можливість облаштування сполучення від вул. Паньківського до вул. Лінкольна.

«Цей район стане набагато цікавішим і комфортнішим. Ідея, щоб зробити тут дорогу до церкви, дуже хороша. Також тут треба вирішити питання проїзду та доступності», — наголосив міський голова Львова.

Довідка:

Рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 29.08.2016 за № 777 затверджено містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво триквартирного однородинного житлового будинку на вул. С. Паньківського, 11 зі знесенням існуючого житлового будинку.

4 січня 2017 року Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові зареєстровано декларацію про початок виконання будівельних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ