Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Мерія закликає не ігнорувати повітряні тривоги: це може врятувати життя

Під час війни жодних навчальних сирен бути не може. Повітряна тривога – це загроза ворожих ударів з повітря. Тому як тільки сповістили про тривогу – одразу ховайтесь у найближче укриття.

«В Україні війна, і зараз немає абсолютно безпечних міст. Тому вкотре наголошуємо і просимо всіх мешканців і переселенців: якщо ви чуєте сирену – одразу йдіть в укриття. Це дуже проста річ, і саме вона може врятувати ваше життя», - акцентують у міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони.

Почувши тривогу, вимкніть світло, газ та воду, візьміть документи, необхідні ліки, трохи харчів та води і перейдіть у найближче укриття. Залишайтеся там до наступного сигналу сирени, яка сповістить про відбій тривоги.

Про тривогу оперативно сповіщає телеграм-канал «Оповіщення ЦЗ», а також мобільний додаток «Повітряна тривога» (застосунок можна завантажити у Google Play Market або AppStore. Можна також зателефонувати на безкоштовний телефон 0800600491, або ж увімкнути радіо чи телебачення, щоб прослухати термінове повідомлення.

ПАМ’ЯТАЙТЕ!

Перша сирена сповіщає про початок «повітряної тривоги». Натомість друга сповіщає про її відбій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ