Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканець Дрогобича попав в реанімацію після нападу трьох львів'ян

Відділ комунікації поліції Львівської області, повідомляє, що У Львові взяли під варту трьох зловмисників, які заподіяли мешканцю Дрогобича тяжкі тілесні ушкодження.

Їм загрожує від семи до десяти років позбавлення волі. 

27 січня надійшло повідомлення від медиків про те, що із квартири на вулиці Широкій до лікарні доставили невідомого чоловіка без свідомості. Його госпіталізували в реанімаційне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, лівобічний пневмоторакс». 

Поліцейські встановили особу потерпілого. Це 46-річний мешканець міста Дрогобич. Також з’ясовано, що тілесні ушкодження йому нанесли троє зловмисників, з якими у нього виник конфлікт під час розпивання спиртних напоїв. Ними виявились мешканці Львова віком 31 та 27 років, а також 42-річний чоловік без постійного місця проживання, двоє з них – раніше судимі.

Зловмисникам поліцейські повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.

За рішенням суду зловмисників взято під варту, триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ