Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканець Житомира намагався виїхати з України по португальському паспорту

На кордоні з Польщею українець, аби уникнути відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України запропонував прикордонникові 100 євро хабара. Про це повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Чоловік, 1975 року народження, мешканець Житомира  під час оформлення в пункті пропуску "Шегині" надав на перевірку паспортний документ громадянина Португалії. В ході контролю прикордонники з'ясували, що подорожній насправді є громадянином України, а тому повідомляє про себе неправдиві відомості під час перетину кордону.

На підставі зазначеного, чоловіка до Польщі не пропустили та склали протокол про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Аби уникнути відповідальності, наш співвітчизник спробував підкупити правоохоронця, натомість отримав ще й повідомлення до Нацполіції України про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної винагороди службовій особі".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ