Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканки модульного містечка у Львові висадили кущі та вже планують грядки

Мешканки модульного містечка на Сихові взялися планувати грядки і квіткові розсадники. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Сьогодні вони з дружиною мера Львова та командою садівників висадили понад 30 декоративних кущів, а після Великодня садитимуть городину: зараз планують, що це буде.

«Більшість жінок вдома мали свої господарства, городи, сади, квіти доглядали… Минулого року ще так не тягнуло до землі, цього ж, кажуть, дуже скучили за такою роботою», - каже Катерина Кіт-Садова, дружина міського голови Львова.

Жінкам у цьому допомагає заступниця директора департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Олександра Сладкова з командою садівників.

«Почали з кущів, городину будемо садити після Великодня. Власне сьогодні зустрілися, щоб подумати і обговорити, щоби це мало бути. Бо місця тут багато і жіночки дуже хочуть свою городину. Усі побажання собі записали. Залучили до цього також громадську організацію «Plato», простір міського садівництва та городництва «Розсадник»», - пояснює Олександра Сладкова.

Рослини мешканкам модульного містечка подарував ЛКП «Зелений Львів» зі своєї світлиці. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ