Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці Львівської громади можуть замовити «Мобільного адміністратора»

Мешканці Львівської громади, які за станом здоров’я не можуть відвідати ЦНАП, мають змогу скористатись «Мобільним адміністратором». Завдяки спеціальному переносному кейсу, працівник ЦНАП може надати послугу в будь-якому приміщенні. Цього року послугою вже скористалися понад 30 охочих. Про це інформує ЛМР.
Фото: ЛМР

Як уточнюють в управлінні адміністрування послуг Львівської міської ради, серед найпопулярніших послуг «Мобільного адміністратора» – отримання одноразової матеріальної допомоги; реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання; вклейка фото при досягненні 25- та 45 річного віку; отримання витягу з реєстру територіальної громади.

Скористатися «Мобільним адміністратором» можуть люди з інвалідністю 1 групи, військовослужбовці та ті, які перебувають на тривалому стаціонарному лікуванні й потребують стороннього догляду. 

Щоб замовити послугу, потрібно заповнити онлайн-форму. Протягом трьох днів працівник ЦНАП узгодить із заявником дату та час візиту.

Нагадаємо, серед послуг, які можна замовити – послуги соціального захисту, житлові (зокрема реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання) послуги районних адміністрацій, управління державної реєстрації, різноманітні витяги, довідки та інше. «Мобільний адміністратор» запрацював у Львові з липня 2022 року.

Служба підтримки ЦНАП: (032)2975795, 0932975795.

Новий сайт ЦНАП міста Львова тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ