Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Мешканці окупованих територій отримають свої пенсії після виконання Мінських угод, - Розенко

Відновлення виплати пенсій та соціальних допомог мешканцям окупованих територій Донецької та Луганської областей відбудеться після виконання Мінських угод в повному обсязі. Про це в ефірі «Радіо Свобода» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко. Повідомив Урядовий портал.
Фото - Главком.

«Нарахування пенсій мешканцям окупованих територій Донецької і Луганської областей відбувається в повному обсязі. На жаль, українська держава зараз не має можливості виплачувати пенсії на цих територіях. Єдиний шлях до відновлення виплат на окупованих територіях – це повна їх деокупація і відновлення дії там українських законів і органів державної влади України», - сказав він.

За словами Віце-прем’єр-міністра, після відновлення територіальної цілісності Україна готова виконати всі зобов’язання і здійснити всі необхідні виплати пенсій і соціальних допомог. «Ще раз підкреслюю – всі нарахування відбуваються, у нас є чіткі реєстри тих людей, хто через дії бойовиків не може отримати зараз свої кошті. І ми гарантуємо, що після повного виконання Мінських угод і відновлення територіальної цілісності України, всі пенсії і соціальні допомоги людям, котрі залишились на окупованих територіях, будуть виплачені», - зазначив Павло Розенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ