Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці Рясне-2 відтепер можуть поскаржитись на неякісну подачу тепла за „гарячою лінією”

Відтепер повідомити про неякісну подачу тепла чи гарячої води або довідатись потрібну інформацію мешканці масиву «Рясне-2» можуть за допомогою «гарячої лінії», зателефонувавши за номером: 240-09-96 у четвер з 09.00 по 12.00 год. та у вівторок з 16.00 по 18.00 год. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
 За інформацією директора ЛКП «Залізничтеплоенерго» Мирона Тереха, для працівників, що обслуговують громадян у пунктах прийому на вул. Кричевського, 63, вул. Сяйво, 17-а, та вул. Шевченка, 362-а, проведено семінар для роз’яснення дії двоставкового тарифу, оскільки у львів’ян є багато питань щодо нарахування оплати.
Крім того, щотижня у четвер працівники ЛКП «Залізничтеплоенерго» разом з працівниками ЛКП «Рясне-403», що на вул. Величковського, 38 з 16-ї по 18 год. проводять прийом мешканців  щодо проблем з теплопостачання та подачі гарячої води, які вирішує оперативна група
Так, наприклад, після звернень мешканців вул. Величковського, 6 про недогрів їхніх квартир, було відругельовано тепловий режим будинку, а також встановлено тепловий лічильник.
Мирон Терех, директор ЛКП «Залізничтеплоенерго»: «Для врегулювання та оперативного вирішення питань, пов’язаних з теплопостачанням для мешканців масиву «Рясне-2» щочетверга ми проводимо прийом громадян.
У зв’язку з введенням двоставкового тарифу на теплову енергію, багато мешканців звертаються за роз’ясненням щодо нарахування оплати за тепло.
Відтепер довідкову інформацію можна одержати ще й за допомогою «гарячої лінії», зателефонувавши за номером: 240-09-96 у четвер з 09.00 по 12.00 год. та у вівторок з 16.00 по 18.00 год. Якщо буде потреба, графік роботи телефонної лінії буде розширено. Поки що ми не залучали додаткових працівників, тому на запитання мешканців відповідатимуть начальники відділу збуту та відділу експлуатації нашого підприємства».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ