Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Міліція готувалася до Мукачевого - це підтверджує "географія" поранених міліціонерів

Внаслідок перестрілки 11 липня загинула тільки одна людина – 27-ми річний уродженець Закарпаття і представник «Правого сектору». це у коментарі Громадському розповів головний лікар Мукачівськоі центральноі районноі лікарні Юрій Головчак.

Одночасно у «Правому секторі» наполягають на тому, що загиблих двоє. Однак тіла другого у міському морзі немає.

Окрім того, лікар повідомив, що з Мукачівської центральної лікарні сьогодні вивезли останнього пораненого під час стрілянини поблизу спорткомплексу "Антарес".  Це охоронець цього спорткомплексу, котрий і досі в комі. Його перевозять до клініки в Ужгороді. Решту 12 поранених вивезли ще вчора. Серед них троє спецпризначенців, двоє представників «Правого сектора», один міліціонер і цивільні.

Лише один з поранених у перестрілці під Мукачевом правоохоронців є співробітником Мукачівського міськрайонного управління міліції. Інші поранені правоохоронців, що постраждали у перестрілці на виїзді з Мукачева, з Виноградівщини та Ужгородщини.

Про це повідомила Анастасія Станко за результами візиту до Мукачівської ЦРЛ, зауваживши, що версія про те, що правоохоронці знали про можливі сутички і готували засідку Правому Сектору в Мукачеві, стягнувши завчасно сили з усієї області, - підтверджується.

zakarpattya.net.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ