Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Міліція розслідує побиття львів’янина, яке вчинили турецькі вболівальники

Обставини конфлікту між львів’янином та групою громадян Туреччини, що стався 5 серпня у центрі Львова, з‘ясовують, повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Як повідомили у міліції, учора, близько 17.00 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у Львові на вулиці Галицькій виник конфлікт між  продавцем сувенірів та групою іноземних громадян (футбольними вболівальниками з Туреччини). Під час цього інциденту львів’янин отримав тілесні ушкодження.

На місце події оперативно прибула слідчо-оперативна група. Всі обставини інциденту розслідуються, чоловіка скеровано для проходження медичної експертизи.

Водночас, як повідомили львів’яни у соцмережах, конфлікт між продавцем сувенірів та вболівальниками виник після того, як він зробив їм зауваження через надто галасливу та зухвалу поведінку в центрі міста біля Латинської катедри.

Нагадаємо, учора на «Арені Львів» відбувався матч-відповідь кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, у  якому донецький «Шахтар» переміг турецький «Фенербахче» з рахунком 3:0.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ