Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У центрі UNBROKEN відкрили фан-зону для перегляду Паралімпійських ігор

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/6
Вчора на території реабілітаційного центру UNBROKEN відбулося офіційне відкриття унікальної паралімпійської фан-зони «Твоя сила у кожному русі».Про це повідомляє ЛМР.

Присутні мали змогу більше дізнатись про доступні спортивні програми та можливості для реабілітації засобами спорту, насолодитися церемонією відкриття, яка стала натхненням для багатьох.

Під час відкриття представили програми та сайт відділу спорту для військових, а також провели зустріч із учасниками цих програм.

«Спорт – це антидепресант, якого ти не купиш в аптеці. Це те місце, де я можу просто прийти і вивільнити свою злість. Ти просто вдягаєш рукавиці, стаєш перед мішком і б'єш його, насолоджуючись цим. Це дуже просто, але дуже ефективно», – зазначив Тарас Стефанишин, захисник України, учасник Комплексної програми розвитку спорту військовослужбовців ветеранів війни та адаптивного спорту.

Своїм досвідом також поділилися гравці команди АМП «Покрова» та проєктна менеджерка першого в Україні абілітаційного хабу Lviv Habilitation Center Анна Горкун.

Зазначимо, що протягом наступних дев'яти днів пацієнти реабілітаційного центру будуть дивитись Палалімпійські ігри у Парижі та зможуть спробувати себе в різних адаптивних видах спорту: петанк, дзюдо, пара тхеквондо, настільний теніс та стрільба з лука.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ