Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Мінекономрозвитку закликає українські компанії до участі в Інноваційному місяці в ОАЕ

Організаційний комітет ЕКСПО 2020 запросив Україну до участі в Інноваційному місяці, який проходить в Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ) з 1 по 28 лютого 2019 року.

Всього участь у заходах Інноваційного місяця візьмуть 9 країн (включаючи Україну), які були обрані з більш ніж 200 учасників ЕКСПО 2020 (країни та організації), які подали свої тематичні заявки.

Запрошення України до участі в Інноваційному місяці в ОАЕ стало результатом успішного затвердження і схвальних відгуків щодо тематичної концепції українського павільйону на ЕКСПО 2020. Концепція України об’єднана під загальною темою “Smart Ukraine. Connecting Dots” та передбачає презентацію України як інноваційної країни, що динамічно розвивається та робить значні зусилля для впровадження розумних технологій.

Мінекономрозвитку розшукує винахідників, стартапи, компанії, установи та фізичних осіб, які мають цікаві, варті уваги та поширення інноваційні продукти і ноу-хау, та запрошує їх взяти участь в Інноваційному місяці в ОАЕ і тим самим заявити про себе на весь світ. Участь у заході інтерактивна і безкоштовна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ