Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міністр Сухопутних військ США відвідав Яворівський полігон

Сьогодні, 2 лютого, Міжнародний центр миротворчості та безпеки на Львівщині, відвідала американська делегація на чолі із Міністром Сухопутних військ США паном Марком Еспером. Представники делегації ознайомились з особливостями організації процесу підготовки військовослужбовців під керівництвом іноземних та українських інструкторів. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Іноземну делегацію на Львівщині зустріли перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський та начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Гостей ознайомили із соціально-побутовою інфраструктурою Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, а також здобутками у підготовці українських військовослужбовців.

Велике зацікавлення в іноземних гостей викликав Центр імітаційного моделювання Навчального центру підготовки підрозділів. Зокрема, вони ознайомились із його призначенням та можливостями, із тактичними оперативними центрами (ТОЦ) батальйону та бригади, а також з призначенням та роботою системи віртуального моделювання дій командного складу VBS3.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ