Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Мінкульт проведе конкурси на посади керівників Львівського цирку та музею Шептицького

Міністерство культури та інформаційної політики України опублікувало оголошення щодо відновлення проведення конкурсів на заміщення посад керівників Державного підприємства «Львівський державний цирк» та Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького.

Відповідно до Закону України «Про культуру», Положення про Міністерство культури та інформаційної політики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2019 р. № 885, Міністерство культури на інформаційної політики України наказом від 14 червня 2021 р. № 270-к відновило проведення конкурсних доборів, з урахуванням етапів їх призупинення, на заміщення посад керівників Державного підприємства «Львівський державний цирк» та Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького, призупинених наказом МКІП від 16 березня 2020 р. № 214-к «Про призупинення проведення конкурсів на посади керівників закладів, що належать до сфери управління Міністерства».

Уся необхідна інформація щодо проведення конкурсних доборів буде розміщуватись на веб-сайті МКІП в установленому порядку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ