Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міноборони презентувало застосунок «Армія+»

Міністерство оборони презентувало застосунок «Армія+», що дає старт цифровізації документообігу у Збройних Силах. Наразі за стосунок дає можливість подати електронний рапорт та взяти участь в опитуванні.

У презентації взяли участь Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, міністр оборони Рустем Умеров та міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, пише Укрінформ.

«Від сьогодні працюватиме застосунок Армія+. Він стартує з базових функцій, і будемо наповнювати його новими функціями. Зокрема, одразу (запрацюють – ред.) електронні рапорти, коли за кілька хвилин і кліків можна буде зробити те, що зараз займає щонайменше години і дні. Також буде АрміяID та опитування, щоб бачити реальну ситуацію із забезпеченням наших підрозділів. І це тільки перший реліз Армії+. Далі так само як ми наповнювали нашу Дію новими функціями, будемо наповнювати новими можливостями і Армія+», - розповів Зеленський.

Він відзначив, що мета цього року за стосунку у тому, щоб звільнити українську армію від марудної паперової роботи, щоб командири і солдати не витрачали свій час на застарілу і нікому не потрібну бюрократію та заповнення паперів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ