Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МОН радить з 22 по 24 лютого організувати дистанційне навчання

Міністерство освіти і науки України рекомендує закладам освіти з 22 до 24 лютого організувати освітній процес у навчальних закладах у дистанційному форматі.
Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Про це повідомив очільник відомства Сергій Шкарлет на своєму каналі.

"Наближається дата, яка принесла страшне горе на українську землю. День, що розділив наше життя на "до" і "після". 24 лютого 2022 року розпочалося жорстоке повномасштабне воєнне вторгнення Росії", – написав він.

За словами Шкарлета, станом на сьогодні внаслідок агресії РФ пошкоджено 3128 навчальних закладів, з яких 441 – повністю зруйнований, а від рук окупанта загинула 461 дитина, а також 926 дістали поранень.

"З метою убезпечення життя і здоров'я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку війни Росії проти України, звернувся до начальників обласних та Київської міської військових адміністрацій, керівників закладів освіти з рекомендацією з 22 до 24 лютого 2023 року організувати освітній процес у закладах освіти в дистанційному форматі", – написав міністр.

Формат навчання 23-24 лютого львівські школи визначають самостійно

Нагадаємо, у Львові управління освіти ЛМР радило школам самостійно приймати рішення щодо формату навчання на цей тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ