Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Мінрегіон затвердив грантову політику Фонду енергоефективності

Засідання відбулось за участі представництва Євросоюзу, Уряду Німеччини, Міжнародної фінансової корпорації (IFC), Світового банку, проектів GIZ та ПРООН в Україні і Наглядової ради Фонду енергоефективності.

Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко за результатами засідання Координаційної ради донорів Фонду енергоефективності та Мультидонорського трастового фонду спеціально створеного ЕС и урядом Німеччини для підтримки реформи енергоефективності в Україні.

"Затвердження грантової політики – одне з ключових питань роботи Фонду енергоефективності. Спільно з усіма нашими міжнародними партнерами було визначено, що для перших 300 проектів рекомендований розмір гранту становитиме: для пакету А ("легкий") — 40%, для пакету Б ("комплексний") – 50%. А також додатково +20% для ОСББ, в яких мешкає більше 50% субсидіантів. Кошти на рахунки ОСББ, які впроваджуватимуть енергоефективні заходи, відповідно до програм Фонду та грантової угоди, надходитимуть у розрахунку 50/50 з Фонду енергоефективності і Мультидонорського трастового фонду", — зазначив Геннадій Зубко.

Грант буде покривати  видатки на енергоаудит, проектну документацію, матеріали, обладнання і вартість робіт в відсотках згідно грантової політиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ