Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міське управління з надзвичайних ситуацій очолив Микола Яловий

Сьогодні під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий представив нового керівника міського управління з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони.

Очолив управління полковник служби цивільного захисту Микола Яловий.

«Яловий Микола Миколайович має великий управлінський досвід. Він очолював підрозділи системи ДСНС у різних регіонах України. За час, поки він був моїм радником, він серйозно проаналізував ситуацію у Львові, і я запропонував йому очолити наше управління, бо нам в короткому часі треба зробити титанічний об'єм роботи. Цей підрозділ є надзвичайно важливий для міста, особливо в часі війни», - сказав мер Львова Андрій Садовий.

Микола Яловий - учасник АТО (розмінування), а також фахівець з великим досвідом роботи в сфері цивільного захисту. Раніше він працював першим заступником начальника Головного управління МНС України в Чернівецькій області, потім начальником 1 державного пожежно – рятувального загону з охорони об’єктів Головного управління ДСНС України в Одеській області, а також заступником начальника Головного управління ДСНС України в Одеській області.

Про нового очільника управління з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони міста схвально відгукуються і колеги. 

“Особисто знайомий з Миколою Миколайовичем, знаю про його навички, лідерські можливості та можливість оперативно діяти у екстремальних ситуаціях. Він має досвід роботи в ції галузі. Сильний лідер. Може мотивувати і надихати інших, і завжди готовий взяти на себе відповідальність. 

Я вважаю, що він буде цінним активом для нашої громади і принесе користь для міста Львова, особливо в умовах війни та збройної агресії зі сторони росії”, - каже начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ