Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Місто не погодило зведення ще однієї багатоповерхівки у Брюховичах

На вулиці Львівській, 12 в Брюховичах хочуть звести багатоквартирний житловий комплекс з підземним паркінгом зі знесенням існуючої будівлі. Проте у зв’язку з невідповідністю містобудівній документації, в управлінні архітектури та урбаністики Львова відмовили у видачі містобудівних умов та обмежень на такий об’єкт.

Деталі щодо причин відмови розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

«Це досить важлива ділянка і для Львова, і для селища міського типу Брюховичі. Йдеться про територію поруч з рестораном неподалік озера.

 До приєднання до Львівської громади був розроблений і затверджений детальний план селища міського типу. Згідно з ним, на цій ділянці передбачена п’ятиповерхова забудова. Однак в містобудівних намірах, які ми отримали, - більша будівля, а технічний поверх нічим не відрізняється від житлових, тож по суті це 6 поверхів, а в деяких розрізах навіть 7 поверхів.

Хочу зазначити, що детальний план передбачав, наприклад, дитячий садок. Тут його ми не бачимо, лише приміщення денного перебування дітей. Де-факто є всі підстави, щоб підготувати відмову у зв’язку з невідповідністю містобудівній докуменації», – розповів Антон Коломєйцев.

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/culture/architecture-and-historic-heritage/299833-misto-ne-pohodylo-zvedennia-shche-odniiei-bahatopoverkhivky-u-briukhovychakh

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ