Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Місто Славутич відключили від газу через борги

Місто Славутич на Київщині відключили від газопостачання через борги, повідомила прес-служба «Київоблгазу», - Радіо Свобода.

У компанії зазначили, що вона здійснює розподіл природного газу споживачам, зокрема виробникам теплової енергії, виключно за наявності у них підтверджених обсягів (лімітів) природного газу на відповідний розрахунковий період відповідно до укладеного договору постачання.

У зв’язку з тим, що управління житлово-комунального господарства Славутича не має підтверджених «Нафтогазом» обсягів природного газу на січень 2018 року, «Київоблгаз» не має підстав для подальшого розподілу обсягів природного газу, заявили в компанії.

«Враховуючи такі обставини, ПАТ «Київоблгаз» змушене було припинити газопостачання для споживачів міста Славутич, оскільки його подальше використання із газорозподільної системи без підтверджених лімітів є несанкціонованим відбором природного газу і порушує чинне законодавство», – пояснили в компанії.

«Київоблгаз» надає послуги розподілу природного газу в Київській області.

За даними управління статистики у Київській області на 1 грудня 2017 року, постійне населення Славутича складає 25 163 жителі.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ