Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Місцеве самоврядування Львова вчиться залучати позабюджетні кошти на міські проєкти

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/2
Працівники мерії та комунальних підприємств взяли участь у пітчингу міських проєктів у межах офлайн-курсу з основ євроінтеграції «EUcation». Про це повідомили в ЛКП «Львівське бюро євроінтеграції».

30 випускників курсу презентували представникам міжнародних донорських організацій проєкти у сфері екології, культури, доступності, управління персоналу, соціального захисту. Також вчилися коротко та переконливо подавати проєктні ідеї, залучати партнерів до співпраці.

Водночас представники міжнародних організацій та партнерів ділилися відгуками від побачених презентацій, розповідали, що для них актуально при отриманні заявок. Серед запрошених міжнародних гостей були проєктні менеджери Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, ЮНЕСКО, Угорської екуменічної служби. 

Як зазначили у Львівському бюро євроінтеграції, пітчинг проєктів став завершальним етапом офлайн-курсу «EUcation» для місцевого самоврядування Львова та Рад ВПО. Напередодні учасники курсу вчилися писати проєктні заявки, подаватися на гранти, вести ділову комунікацію, а також знайомилися з можливостями програм Європейського Союзу. 

«Сьогодні для України відкрито багато можливостей. Ми маємо навчитися ними користуватися. Як місцеве самоврядування, маємо бути інституційно спроможними подаватися на гранти, коректно заповнювати заявки, вести ділову комунікацію. Курс нашого бюро, у партнерстві з Благодійним фондом «Рокада» та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», дає можливість здобути навички грантрайтингу, проєктного менеджменту, навчитися презентувати свої ідеї міжнародним донорам, подаватися на програми ЄС. Добре, що так багато представників Львівської міської ради стали учасниками курсу, що вони шукають можливості залучення до міських проєктів позабюджетних центрів», - зазначила директорка Львівського бюро євроінтеграції Олена Павлюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ