Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Місцеві мешканці допомогли прикордонникам затримати нелегалів

Завдяки свідомим мешканцям прикордоння правоохоронці затримали двох іноземців які в обхід закону планували пішки перейти кордон. Про це Гал-інфо повідомили в пре-службі Мостиського прикордонного загону.

Про появу незнайомців на околиці одного з прикордонних населених пунктів місцеві негайно повідомили прикордонників відділу "Краківець". Громадяни зазначили, що бачили двох чоловіків неслов'янської зовнішності, які прямували в бік кордону з Польщею. Група реагування прикордонників, яка негайно вибула до місця виявлення ймовірних порушників, затримала розшукуваних за 2 кілометри від державного кордону. Інформація підтвердилась – затриманими виявилися громадяни Туреччини, курдської національності віком 20 та 21 рік, з документами, що посвідчують особу.

За спробу порушення державного кордону України, вчинену групою осіб, іноземці будуть змушені заплатити штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, рішення у справі прийматиме суд. Крім того, за порушення українського законодавства, прикордонники клопотатимуть перед судом про примусове повернення чоловіків до країни походження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ