Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Між туристично-інформаційними центрами Дрогобича та Львова підписано Меморандум

Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
1/2
Туристично-інформаційний центр Дрогобича та туристично-інформаційний центр Львова підписали Меморандум про співпрацю. Таку знакову та важливу новину повідомила керівниця ТІЦу Дрогобича Ірина Марків. Про це інформує пресслужба Дрогобицької міської ради.

«За час нашої спільної роботи із львівськими колегами, ми неодноразово бачили, що у нас є, так би мовити, «спільний» турист. Дуже часто відвідувачі мандруючи Львовом, приїжджають до Дрогобича оглянути наші туристичні принади. І навпаки, повертаючись з гір, заїжджають у місто Котермака», — прокоментувала Ірина Марків.

За словами очільниці ТІЦу міста Котермака підписання такого Меморандуму про співробітництво дасть можливість підсилити промоцію Дрогобицької громади та Львова, а також збільшити потік туристів. Окрім цього, підписання меморандуму сприятиме реалізації спільних проєктів, сувенірної продукції та обміну досвідом між працівниками.

У центрі туристичної інформації Львова найближчим часом реалізовуватиметься сувенірна продукція Дрогобича та роздаткова продукція про місто Котермака. Своєю чергою, туристична карта Львова та сувенірна продукція міста Лева з’явиться у Туристично-інформаційному центрі Дрогобича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ