Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міжнародний тендер на впровадження е-квитка у Львові досі не оголосили

Як розповів у коментарі 032.ua представник "Львівавтодору" Сергій Журбенко, наразі міжнародний тендер на впровадження е-квитка у Львові ще не оголосили. Це пов’язано із тим, що ЄБРР і Львів продовжують виконувати різноманітні процедури необхідні для подальшої співпраці.

"Вони  підготували техніко-економічне обгрунтування проекту і в кінцевому результаті мають затвердити нам кредитну лінію. Ми маємо свої внутрішні процедури з боку міської ради. Так, виконком має прийняти своє рішення щодо проектно-кошторисного проекту, а міська рада має підготувати і прийняти ухвалу на підписання договорів. За оптимістичними прогнозами, про початок міжнародного тендеру оголосимо приблизно у грудні цього року",- розповів Журбенко.

Пан Журбенко одразу ж зауважує, що ця процедура може  затягнутися через те, що ЄБРР має надіслати до Львова своїх фахівців, які будуть допомагати нам впроваджувати е-квиток. Це має відбутися після того, як Львів та ЄБРР підпишуть кредитний договір.

"До нас мають приїхати фахівці, крім того, також буде компанія-консультант, представники якої будуть слідкувати за технічними умовами проекту. Очікуємо, що у середині листопада ми підпишемо усі договори і будемо працювати більш ефективніше", - пояснив Журбенко. 

032.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ