Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міжвідомча робоча група проінспектувала розважальні заклади Львова

Вчора Міжвідомча робоча група проінспектувала заклади розваг Львова на предмет дотримання мораторію на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Представники Львівської ОДА та активісти провели роз’яснювальну роботу серед власників, адміністративного персоналу та працівників відповідних закладів. Особливу увагу учасники робочої групи приділили закладам активного відпочинку населення, робота яких передбачає відтворення музичних композицій.

Це вже третя інспекція Міжвідомчої групи. За вечір обстежили понад декілька десятків закладів громадського обслуговування. Співробітники більшості закладів з розумінням поставилися до цієї ініціативи, а адміністрація закладів запевнила, що їхня територія вільна від російськомовного культурного продукту.

До учорашньої перевірки громадських закладів долучилися також співробітники департаменту комунікацій та внутрішньої політики.

Заступник директора департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОДА Юрій Горун вкотре наголосив на важливості цієї ініціативи.

‘’Лише систематичною роз’яснювальною роботою та постійним контролем небайдужої громадськості ми зможемо попередити поширенню російськомовного культурного продукту’’, - сказав Юрій Горун.

Нагадаємо, що Рішення N°745 Львівської обласної ради про введення Мораторію на публічне використання російськомовного культурного продукту затвердили у вересні 2018 року. Документ прийняли з метою захисту українського інформаційного простору після численних звернень патріотичних та ветеранських громадських організацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ