Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь – потенціал регіону: У Львові стартував другий етап програми

У суботу, 29 лютого, стартував другий етап Програми ʺМолодь – потенціал регіону! Твори зміни сам 2020ʺ. Участь у відкритті Програми взяв керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов. Про це Гал-інфо повідомили 02 березня у прес-службі ЛОР.
Фото: ЛОР

Вітаючи учасників Програми, посадовець наголосив на важливості залучення молоді до роботи на державу. ʺДо речі, минулорічна Програма стажування була дуже успішно, а її учасники продемонстрували високі результатиʺ, - сказав він.

Валентин Харлов також розповів присутнім про діяльність органів місцевого самоврядування і стан реформ у регіоні.

Як відомо, метою Програми є підтримка потенціалу молоді на регіональному рівні шляхом розвитку необхідних компетенцій та знань про держслужбу задля залучення їх після навчання до роботи в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Відтак цьогоріч для стажування у структурних підрозділах обласної ради та облдержадміністрації було відібрано 17 хлопців і дівчат віком від 20 до 35 років.

Упродовж березня – квітня учасників Програми навчатимуть основ державного управління в Україні, інструментів діалогу влади з громадськістю, підготовці аналітичних документів, довідок тощо.

Варто зауважити, що Програму організовують міжнародна неприбуткова організація DemocracyReportingInternational та Центр перспективних ініціатив та досліджень у співпраці з Львівською обласною радою та Львівською обласною державною адміністрацією.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у дрогобицькій міській ратуші пройшов XIV Форумі молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ