Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь Львівщини запрошують на форум #StudyDo

6-7 квітня Львівський обласний учнівський парламент за сприяння департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА організовує дводенний форум для учнівської молоді, яка має високу мотивацію до участі громадському житті, - інформує прес-служба ЛОДА.
Молодь Львівщини запрошують на форум #StudyDo

Програмою передбачено різноманітні лекції у сферах мотивації та Soft Skills, а також на території проведення заходу відбуватиметься Базар Ідей, на якому будуть представлені громадські організації Львівщини. Учасники заходу матимуть можливість детальніше дізнатись про їх діяльність та долучитися до організації спільних проектів.

У перший день ви зможете прослухати мотиваційні лекції: ʺСучасна журналістика: виклики і загрозиʺ, ʺМрій, прагни, дій!ʺ та ʺПочути себеʺ, окрім цього, пройти тренінги на тему ʺРозвиток креативностіʺ, ʺТайм-менеджментʺ та ʺРобота на TV: критичне мисленняʺ, ʺSmall Talkʺ.

По завершенню першого дня учасників чекає творчий вечір.

Вже другого дня на локації Soft Skiils молодь матиме можливість прослухати теми: ʺКритичне мисленняʺ та ʺЕмоційний інтелектʺ,ʺХто такий волонтер і яку йому дати футболку?ʺ та ʺПереговориʺ.

Впродовж Форуму учасників також чекають хедлайнери: Діана Червінська, Олег Чучман, Реван Палюх.

А у блоці ʺМотиваціяʺ учасники отримають натхнення від спікерів на теми: із ʺКордони часу, або чому ми егоїстиʺ ʺЯк досягти успіху в 16ʺ, ʺУспішний сімейний бізнесʺ

Проект став переможним на конкурсі молодіжних проектів та отримав фінансування з Обласної програми ʺМолодь Львівщиниʺ на 2016-2020 роки.

Контактна особа: Соломія Чайка, тел.:0631832058.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ