Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь запрошують на навчання до STEAM-лабораторії

З 7 листопада до 18 грудня у молодіжному просторі Lviv Open Lab триватиме проєкт «STEAM-лабораторія. Від основ до професії мрії».

Це проєкт, на якому молодь 14-25 років зможе ознайомитись з 3D-моделюванням, програмуванням та хімією, кажуть у ЛМР. 

STEAM-лабораторію будуть реалізовувати два місяці, щоб фахово ознайомити учасників та учасниць з основами 3D-моделювання, програмування і хімії та допомогти освоїти базові навички у цих напрямках.

Блок 3D-моделювання ознайомить учасників із ключовими функціями програми і інтерфейсу 3dsMAX, його найпоширенішими інструментами та командами. Більшість занять будуть практичними. По закінченню навчання учасники зможуть побудувати власну модель з візуалізацією під 3D-принт, а також освоять VR-технологію.

Зареєструватися на цей блок можна за покликанням

Блок програмування реалізовують у співпраці з IT Step Academy Lviv. Програма передбачає ознайомлення учасників з мовою програмування Python. Учасники отримають практичні навички із програмування і протягом занять зможуть написати власний код до програм.

Зареєструватися на заняття з програмування можна за покликанням

Блок «Природничий напрям – Хімія» у STEAM-лабораторії має на меті ознайомити учасників із хімічними властивостями металів, кристалів, полімерів. А також навчити перевіряти якість води у своєму районі та ознайомити із харчовою хімією. Учасники працюватимуть над власними дослідженнями, які будуть корисні для міста Львова.

Зареєструватися сюди можна за покликанням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ