Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь запрошують на тренінговий табір "Студенти без кордонів"

З 22 по 27 липня в Карпатах ВГО ʺПОРУЧʺ організовує тренінговий табір для студентської молоді, - повідомляє прес-служба ЛОДА.

Табір відбувається в рамках проекту ʺГромадський супровід інтеграції студентської молоді з числа ВПО і студентів з тимчасово окупованих територій в приймаючі громади Київської, Львівської, Харківської та Херсонської областейʺ за підтримки Фонду розвитку демократії Посольства США в Україні.

Проект адмініструє ВГО ʺПОРУЧʺ (Київ), місцевими регіональними партнерами є БФ ʺПраво і демократіяʺ (Львів), ГО ʺНова Енергіяʺ (Харків), Благодійне товариство ʺЦентр суспільних програмʺ (Херсон).

До участі запрошкються представники молодіжних і студентських організацій, студенти (у т.ч. студенти-переселенці) які навчаються в ЗВО Київської, Львівської, Харківської і Херсонської областей

Участь у таборі – на конкурсній основі.

Реєстрація за посиланням.

Під час табору будуть проведені тренінги та інтерактивні вправи з адвокації та побудови команди, захисту прав людини, медіації та розв’язання конфліктів, ʺNo hate speach та стереотипамʺ. Відбудеться обговорення і вироблення інструментів впровадження ʺПілотних Регіональних Програм розвитку молодіжної політики і соціальної згуртованості місцевого молодіжного середовища та студентства з числа ВПО і тимчасово окупованихʺ.
Організатори забезпечують проїзд, проживання, харчування. Проживання в дерев’яних будиночках.

Тренінговий табір буде проходитиме в одному із найбільш мальовничих місць України – Національному природному парку ʺСиневирʺ, який входить до світової спадщини ЮНЕСКО.

Учасники проведених заходів проекту (фокус-групи, тренінг, семінари) мають пріоритетність.

Дедлайн – до 17.00 год 17 червня.

За додатковою інформацією звертайтесь на пошту: [email protected] або за телефоном: 0979813883, Дмитро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ