Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь запрошують на Всеукраїнський хакатон технологічних рішень

Студентів та випускників інженерно-технічних спеціальностей запрошують на триденний технологічний хакатон. Учасники працюватимуть над пошуком покращень та створенням інноваційних рішень у галузях технологій, MedTech та енергетики. Про це інформує ЛМР.

Фінал змагання відбудеться 25 травня у Львові, у межах Science & Tech Fest OL.

У форматі змагань учасники хакатону матимуть можливість працювати над розробкою як hardware, так і software рішень, а також отримають підтримку експертів та технологічних керівників від компаній-партнерів IRON Lviv Tech Cluster, а також EPAM та Intellias.

Участь у хакатоні безкоштовна. Охочим долучитись потрібно заповнити анкету за посиланням.

Після реєстрації та відбіркового етапу, учасників хакатону чекає двотижнева підготовка та робота з менторами. Вони забезпечать командам-учасникам підтримку, необхідну для досягнення успіху у втіленні творчих та інноваційних ідей.

Усього до участі у хакатоні планують залучити 100 молодих людей, утворивши 20 команд.

Найкращі команди отримають призи та можливість стажування в компаніях-партнерах хакатону.

Етапи проведення хакатону:

  • до 10 травня – реєстрація, відбір і формування команд-учасників. У заявці учасники вказують свій досвід у тематиках хакатону.
  • 13 - 23 травня – інтенсиви, робота учасників над розробкою і підтримка менторів. Команди працюють над своїми рішеннями. Організатори забезпечують тренінги, обговорення та Q&A-сесії із менторами для підтримки процесу розробки.
  • 24 - 26 травня – збір учасників на фіналі у Львові, пітчинг проєктів і визначення переможців.

Командам та учасникам з інших міст організатори забезпечують доїзд, проживанням і харчуванням на період проведення фіналу хакатону, який відбудеться у Львові. Інформацію про місце проведення події кожен учасник отримає на пошту з міркувань безпеки.

«Хакатон – це чудова можливість для студентів та випускників отримати досвід та підтримку експертів, познайомитись з однодумцями. Під час змагань представники компаній проведуть корисні онлайн-воркшопи та тренінги. До того ж під час нетворкінгу учасники зможуть поспілкуватися зі спеціалістами, почути важливі рекомендації та отримати корисні знайомства», – каже Анастасія Мартинюк, головна координаторка Science & Tech Fest OL.

Хакатон реалізує простір STEAM-освіти Lviv Open Lab з мережі ТВОРИ! за підтримки Львівської міської ради у межах стратегічної ініціативи «Львів - Молодіжна столиця Європи 2025Ц.

Дізнатись більше про перший всеукраїнський фестиваль Science & Tech Fest OL, який незабаром проведуть у Львові, можна за посиланням.

Контакти для медіа:

Марія Шмегировська, комунікаційна менеджерка Science & Tech Fest OL – +380965843750, [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ