Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Молодіжки НРУ, КУНу та УРП «Собор» – за Василя Куйбіду

Молодіжки НРУ, КУНу та УРП «Собор» – за Василя Куйбіду як єдиного кандидата на міського голову Львова від Народного Союзу „Наша Україна”, — про це сьогодні, 24 січня, заявили голова ЛМО «Молодий Рух України» Валерій Веремчук, голова ЛМО ВГО «Український Молодіжний Собор» Юрій Баран та голова Львівської обласної молодіжної реферантури КУНу Тарас Федів. Голови молодіжних крил трьох політичних партій підписали декларацію, у якій закликають всіх суб’єктів блоку „Наша Україна” на міжпартійній міській конференції підтримати саме Василя Куйбіди як єдину узгоджену кандидатуру на крісло міського голови.
«Нас дуже турбує те, що процес узгодження єдиної кандидатури переріс у серйозний конфлікт між учасниками блоку. Отож, ми вирішили не залишатися осторонь у цій справі і заявили про свою позицію. Тим більше, що, як свідчить соціологія, 145 тис. виборців — це молоді люди віком від 18-ти до 30 років», — прокоментував Валерій Веремчук.
Відповідаючи на запитання «Гал-info», чи відомо про ініціативу молодіжок керівництвам партій, які вони представляють, всі голови молодіжних громадських організацій запевнили, що їхня позиція повністю узгоджена з позицією їхніх партій.
На прес-конференції також був присутнім голова молодіжної організації Християнсько-Демократичного Союзу Олександр Ружицький. Він не брав участі у підписанні декларації, втім зауважив, що цілком підтримує ініціативу своїх колег.
«ХДС ще не прийняв свого рішення по кандидату на міського голову, а ми не можемо йти в розріз з рішенням партії. Проте неофіційно ми підтримуємо інші молодіжні організації і, думаю, що скоро до них приєднаємося», — зазначив Олександр Ружицький.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ