Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Молодий Львівський співак переплюнув Океан Ельзи у головному музичному рейтингу міста

Радіо «Львівська хвиля» опублікувала 10 найпопулярніших українських пісень 2016 року серед львів'ян.

Результати шокували навіть музичних редакторів. Щосуботи та неділі на радіостанції нашого міста, ось уже впродовж 10 років, виходить хіт парад «Українська формула». Щотижня, своїми голосами на сайті lviv.fm, слухачі визначають переможця хіт параду. І сьогодні «Львівська хвиля» підсумувала голоси за цілий рік. За звання «улюбленого» боролися такі глиби українського шоу бізнесу, як: «Океан Ельзи», «Антитіла», Тіна Кароль, Бумбокс, Дзідзьо та багато інших. Але неочікувану перемогу, із результатом у понад 12 тисяч голосів, здобув молодий львівський співак Іван Наві із піснею Такі Молоді

Як розповідає ведучий хіт параду «Українська Формула», Володимир Мельник, людям просто набридла одноманітність:

«Всі кажуть, що результат дуже неочікуваний. Як молодий хлопака, в якого пісні можна на пальцях однієї руки порахувати, міг обійти самого Вакарчука?!….. Це дуже легко пояснити. Вакарчук рік за роком робить якісну, слухабельну, але одноманітну музику, а Наві створив цілком новий, ні на що не схожий продукт. Він показав, що українська музика може бути модною і під неї можна не тільки пити львівську каву у львівській кав'ярні, а ще й біситися і навіть танцювати в нічному клубі. Він не намагався бути другим Пономарьовим чи другим Джастіном Тімберлейком….. йому б не вдалося. За те, йому добре вдалося стати першим Іваном Наві. Ось Вам і весь секрет. Цього і бажаю іншим львівським групам і виконавцям. Не  мавпуйте, будьте собою!»

Пропонуємо вашій увазі повний рейтинг десятки найпопулярніших українських виконавців цього року серед львів'ян. До слова, хіт парад «Українська Формула» виходить на Львівській хвилі щосуботи об 11:00, та щонеділі о 20:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ