Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МОН оголосило конкурс на посади ректорів у львівські виші

Йдеться про конкурс на зайняття посад ректорів у два львівські виші – Львівський національний університет природокористування та Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.
Фото: Агроробота

Як повідомили у пресслужбі Міністерства освіти і науки України, до конкурсу допускаються громадяни України, які володіють державною мовою відповідно до рівня, визначеного Національною комісією зі стандартів державної мови (вільне володіння державною мовою першого або другого ступеня), мають вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років.

Строк подання заяв – два місяці з дня опублікування оголошення на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України (до 5 грудня).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні подати перелік необідних документів і надіслати їх на адресу Міністерства освіти і науки України.

Нагадаємо, з 1998 року ректором Львівського національного університету природокористування (Львівський національний аграрний університет) є Снітинський Володимир, доктор біологічних наук, професор, академік НААНУ, дійсний член Академії вищої школи України (АВШУ), член Нью-Йоркської академії наук, заслужений діяч науки і техніки України. 

З 2014 року посаду ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького очолює Володимир Стибель, доктор ветеринарних наук, професор, член-кореспондент НААН України, заслужений діяч науки і техніки України, почесний Doctor Honoris Causa Люблінського природничого університету, почесний професор Вроцлавського природничого університету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ