Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мороз і Янукович не торгуватимуться за Рудьковського

Найкращим виходом із ситуації, що склалась із міністром транспорту і зв’язку, є його відставка за власним бажанням, а далі розкручувати конфлікт із Туркменістаном немає сенсу. Так вважає політолог Андрій Єрмолаєв.
 „Було б чесно, якщо б Микола Рудьковський подав у відставку, оскільки він є перш за все представником політичної партії. Тому ситуація із міністром транспорту і зв’язку є, без сумніву, політичною. Відверто кажучи, роздмухувати далі цей конфлікт нелогічно, оскільки так звані представники туркменської опозиції насправді не є рупорами туркменської політики і не мають значного впливу на неї”, – сказав Андрій Єрмолаєв в коментарі «Гал-info».
За його словами, врешті-решт буде знайдена така формула, коли міністр піде у відставку, а політичних торгів Мороза і Януковича щодо цієї пікантної ситуації не буде.
Нагадаємо, 22 грудня минулого року Микола Рудьковський перевищив свої міністерські повноваження, звернувшись до посольства України в Австрії з вимогою видати візи для туркменських опозиціонерів Хойдаберді Оразова та Нурмухаммеда Ханнамова, візит яких в Україну викликав невдоволення влади Туркменістану.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ