Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мостиський район: вогнеборці врятували 3 будівлі від знищення вогнем

8 грудня о 22:58 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Черневе Мостиського району. Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС України у Львівській області.

На місце пожежі було відправлено відділення Мостиської Державної пожежно-рятувальної частини, та рятувальників з Місцевої пожежної команди с. Черневе.

Прибувши на місце з’ясувалось що палає господарська будівля площею 200 кв м. Рятувальники провівши розвідку пожежі приступили до гасіння вогню водою.

Так вже о 23:23 пожежу вдалось локалізувати та о 23:29 повністю ліквідувати. Внаслідок злагоджених дій рятувальників вдалось врятувати господарську будівлю та 2 сусідні будівлі від займання. Вогнем пошкоджено господарську будівлю та перекриття площею 5 кв м.

На місці події ніхто не постраждав, причину займання встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що Львівська область входить до числа 5-ти областей України, де запроваджено Пілотні проекти щодо організації заходів цивільного захисту населення в об'єднаних територіальних громадах. Так завдяки місцевій пожежній команді с. Черневе, вдалось уникнути значних матеріальних збитків та травмуванню людей, адже в даному випадку ліквідація пожежі почалась на початкових стадіях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ