Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

МОЗ закликає долучитися до всеукраїнської кампанії #ПідтримуюЛікарів

Як повідомили у прес-службі МОЗ, червона стрічка з вузликом є символом єднання та солідарності з українськими медиками. Вона ніби єднає українців і лікарів в одну лінію підтримки.
Фото: МОЗ

У складний для України і всього світу період на передовій боротьби з коронавірусною хворобою перебувають медики. Вони ризикують своїм здоров’ям заради безпеки мільйонів українців, рятуючи пацієнтів 24/7.

“Захист медиків є пріоритетним завданням МОЗ. Щодня ми працюємо над тим, аби забезпечити їх усім необхідним. Зокрема, вже найближчими днями у всі регіони надійде понад 71 тис. захисних костюмів. Але не менше лікарі потребують підтримки та вдячності від суспільства,  — сказав сьогодні Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов. — Захисні костюми лікарів — це велика кількість вузлів. Цей багатошаровий захист від зараження тримається на вузлах! Вони стали своєрідним символом захисту та боротьби з пандемією. Сьогодні я хочу зав’язати червону стрічку на знак підтримки та солідарності з українськими медиками і закликаю кожного долучитися до нашої соціальної кампанії #ПідтримуюЛікарів”.

Долучитися до акції можна, розмістивши червону стрічку з вузликом на сторінках видань, в ефірі телеканалів, профілях у соціальних мережах або зав’язавши на зап’ясті. Не соромтеся дякувати медикам за самовіддану працю у боротьбі з коронавірусною хворобою.

Кампанія ініційована Міністерством охорони здоров’я України за підтримки креативної агенції Postmen та UNICEF Україна.

Завантажити стрічку можна за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ