Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Музей Станіслава Людкевича запрошує на фінальний концерт в саду

Меморіальний музей Станіслава Людкевича закриває літній сезон концертів класичної музики "Юна муза" у своєму саду. Відтак, сьогодні, 31 серпня, о 18:30 завершальним акордом зазвучить концерт молодої піаністки Оксани Стечишин. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Вже другий рік поспіль Меморіальний музей Станіслава Людкевича проводить активну музично-концертну діяльність залучаючи територію саду музею. Минулорічний проєкт "Музика з вікна" припав до душі відвідувачам своєю оригінальністю і несподіваними рішеннями - музиканти виконували концерти в середині музею, а глядачі розміщувались в саду. Такий формат отримав своє продовження цьогоріч в проєкті "Юна муза". 

"Ми вирішили продовжувати справу Станіслава Людкевича, котрий усе життя всіляко допомагав і підтримував молоді таланти, а відтак запрошеними виконавцями цього літнього циклу були юні львівські музиканти віком до 25 років. Для музикантів це можливість висловитись і бути почутими, а для глядачів познайомитись із ними і звісно ж послухати красивої музики. Основною вимогою було, окрім високого професійного рівня, виконання принаймні одного твору українського композитора. Опісля професійного відбору до концертів запросили 14 виконавців, серед яких Соломія Лучкевич, Віталій Дворовий, Назар Стасишин. Це поки що мало відомі, проте натхненні та обдаровані музиканти", - розповідає артменеджерка музею Марта Кузій.

31 серпня о 18:30 завершуватиметься літній сезон концертом Оксани Стечишин, котра недавно виступала із речиталем у Дзеркальній залі Львівської опери. Львів'ян запрошують послухати в її виконанні твори Роберта Шумана, Василя Барвінського та Мирослава Скорика.

Детальна інформація про подію https://fb.me/e/1QmwXcSfa

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ