Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Музика вільного світу звучатиме у Львівському органному залі

26 жовтня о 19:00 у Львівському органному залі відбудеться концерт Галицького академічного камерного хору «Музика вільного світу». Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Програма концерту об'єднує 10 сучасних хорових композицій, різноманітних за стилем і глибиною виразності. Кожна з них – це музичний образ конкретної країни, що символізує спільні цінності та дружбу.

На концерті звучатимуть твори композиторів Великобританії, Польщі, Франції, Іспанії, Естонії, Німеччини, Латвії, США, Литви, Норвегії. За словами диригента хору Богдана Притули, це буде концерт вдячності країнам, які надали Україні свою підтримку в часи війни.

«Ідея виникла минулого року на фоні колосальної зацікавленості українською культурою у багатьох країнах світу. Ми вирішили у відповідь створити такий проєкт, який би уособлював подяку тим країнам, які є з Україною у тяжкі часи нашої історії, які були і є з нами у боротьбі з російським агресором», – розповів Богдан Притула.

За словами організаторів, програма вечора буде дуже емоційно насиченою: звучатимуть духовні твори, твори про кохання, твори про війну. Це будуть твори таких всесвітньовідомих композиторів, як Кшиштоф Пендерецький, Арво Пярт, Ола Гʼєйло, Ерік Вітакер, Франсіс Пуленк.

Квитки на концерт можна придбати на тут.

У разі оголошення повітряної тривоги концерт буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

Докладніше про всі події можна дізнатися на сайті Органного залу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ